ÖĞRENCİ ve VELİLERİMİZE DUYURU!

04.09.2021 570

Sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimiz ;

*2021-2022 Eğitim Öğretim Yılına 6 Eylül Pazartesi günü okullarımızda yüz yüze  eğitimle başlıyoruz.

*1. Ders başlangıç saatimiz 08:40 olarak belirlenmiştir.Öğrencilerimizi en geç 08:30'da okulumuza bekliyoruz.

*Taşımalı öğrencilerimiz için sağlanan servis ve yemek hizmeti 6 Eylül Pazartesinden itibaren başlayacaktır.

*Ders sürelerimiz 40 dakika ve teneffüs sürelerimiz de 15'er dakikadır.

*Okul üniformaları okulumuzun önceki yıllarda da kullandığı siyah hırka, kırmızı tişört ve gri pantolon olarak belirlenmiştir.Tüm öğrencilerimizin okula gelirken okul üniformalarını giymeleri gerekmektedir.

*Öğrencilerimiz maske , mesafe , hijyen kurallarına göre okulumuza alınacaktır.Öğrencilerimize yedek maske vermeyi unutmayalım.

*Öğrencilerimizin ders kitapları 6 Eylül Pazartesi günü kendilerine liste sırasına göre dağıtılacaktır.

*Ders başlangıç ve bitiş saatleri sınıf iletişim gruplarında paylaşılacaktır.

*Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi yazısı gereği , acil durumlar dışında okulumuza velilerimizi misafir edemeyeceğiz.Okulumuza misafir kabul etmemiz gerektiğinde ise maske , mesafe , hijyen kuralları göz önünde bulundurarak ve mutlaka HES kodu sorgulamaları yapılarak velilerimizi kabul edeceğiz.

Abdulaziz ŞİMŞEK                                                                                                           Ahmet TÜTÜNCÜ

İlkokul Müdür Yardımcısı                                                                                           Ortaokul/İ.H.O. Müdür Yardımcısı

Adem BORAZAN