SÜLEKLER ŞEHİT SEMİH ALDEMİR İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30-16:10
Isınma: Katı Yakıtlı Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sulekleriho.meb.k12.tr

Adres - Sülekler Köyü Korkuteli ANTALYA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - Sülekler Köyü Korkuteli ANTALYA

Ulaşım OKULUMUZA ULAŞIM KORKUTELİ´NDEN KALKAN SERVİSLERLE SAĞLANMAKTADIR.OKULUMUZ PERSONELİ ŞAHSİ ARAÇLARLA KORKUTELİ´NDEN OKULA ULAŞMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz ilçe merkezine 13 km il merkezine 78 km mesafede yer almaktadır.